Q.재입국 허가서 신청시 여권용 사진 제출 여부?

지역Texas 아이디s**beam2k****

재입국 신청서 제출시 서류에 대해 질문드립니다.

이민국 홈페이지에는 여권 사진에 대한 언급이 없는데 사진을 내라는 글들이 있어서 문의드립니다.

https://www.uscis.gov/i-131

  • For a reentry permit:
    • A copy of an official photo identity document;
    • Evidence that you are a lawful permanent resident:
      • A copy of the front and back of your Permanent Resident Card (also known as a Green Card or a Form I-551);
      • A copy of the biographic pages of your passport and a copy of the visa page showing your initial admission as a lawful permanent resident;
      • A copy of the Form I-797, Notice of Action, approval notice of your application to replace your Permanent Resident Card (also known as a Green Card or a Form I-551); or
      • Temporary evidence of lawful permanent resident status; and
      • Certified English translations of non-English documents (if applicable).

      여기는 언급이 없는데, 여권 사진을 같이 보내야하는 것인가요?

      전문가님의 조언 부탁드립니다.

      최경규 님 답변 [이민/비자] 답변일 6/17/2021 9:31:47 AM

      '가입국'(advance parole)을 신청하시는 경우가 아니면, 리엔트리 퍼밋(re-entry permit) 포함, '여행허가'신청시에는 사진을 제출하지 않으셔도 됩니다.

      최경규 [이민/비자]

      케빈 장 님 답변 [이민/비자] 답변일 6/17/2021 12:11:01 PM

      안녕하세요

      재입국 허가서에는 사진 을 첨부하지 않으셔도 되실듯 사료됩니다.

      감사합니다.

      케빈 장 [이민/비자]

      케빈 장