Q. 군 제대자 ( 디스어빌리티 ) 임대 아파트 ?

지역Washington 아이디e**ch9****

 얼마전  미군에서 제대하여

 디스어빌리티 70 % 판정 받았습니다

 이런경우

 정부 아파트 임대 하는데  어떤 혜택이 있나요?

 감사 합니다

김영산 님 답변 [주택/부동산] 답변일 11/11/2021 7:20:19 PM

 " HUD allocates Housing Choice Vouchers . . . A housing subsidy is paid to the landlord on behalf of the participating Veteran. The Veteran then pays the difference between the actual rent charged by the landlord and the amount subsidized by the program."

자세한 정보는 425-203-7200, (206) 239-1728,  (206) 615-3300

SHA Housing Choice Voucher Special Programs  (206) 239-1626, (206) 239-1737

https://www.seattlehousing.org/veterans-affairs-supportive-housing <- - - 링크 참조해보세요.

김영산 [주택/부동산]