Q.세금보고

지역California 아이디p**ce****
2010년 소득세 신고를 하려고 하는데 실지 수입보다 보고를 더 올려서 하려고 합니다 ( 세금보고 인컴이 필요 해서)
가능 한지요? 가능 하다면 어떻게 해야 하는 지요

회원 답변글
4**ki**** 님 답변 답변일 12/31/2010 6:10:21 PM
세금조작을 하시겠다? 필요에 의하여 수입을 조작하면 사기죄에 해당.
k**tha**** 님 답변 답변일 1/1/2011 5:24:07 AM
그런것도 필요하군요
열심히 돈 많이 벌어서 많이 보고하고 노후에도 걱정이 없이 사실 수 있기를 바랍니다.

세금보고를 적게하는 것이 지혜인 줄 알고 실제 수입보다 적게하는 사람들은 노후에 극빈자 지원도 겸하여 받아야 할 형편에 처 할 수 있으니 할 수 있으면 많이 벌고 많이 보고하여 노후에도 걱정 없는 사회보장연금으로 즐거운 삶을 사시는 것이 지혜인 것 같습니다.
t**612**** 님 답변 답변일 1/2/2011 12:55:07 AM
QUOTE, " 2010년 소득세 신고를 하려고 하는데 실지 수입보다 보고를 더 올려서 하려고 합니다 ( 세금보고 인컴이 필요 해서)가능 한지요? 가능 하다면 어떻게 해야 하는 지요 "----->As you can see, there certainly have been cases when you have overstated income for the purpose of increasing your refund. Of course, if the overstatement was intentional that would likely constitute fraud or filing a false statement which is a crime. The Internal Revenue Service does audit the correct reporting and can refer such cases to the Department of Justice for prosecution. The most common way that a refund would be greater by overstating income has to do with the Earned Income Tax Credit. The amount of the credit does increase as the earned income increases (until it reaches the maximum credit). For more details see http://www.irs.gov/taxtopics/tc601.html
Please keep this in mind; what you ask about can be done; but it is subject to civil or even criminal penalties. Good luck, bud~~~