Q.약속을전혀안지켜요

지역California 아이디n**m****
안녕하세요
여기에맞는질문인지는모르지만 넘답답해서요..
3달전쯤에 결혼식 야외촬영을햇는데요
이멜로연락해도 함번도답변읍고
열어본거확인이됏는데도 못받다구하구
전화해도 담주까지 혹은 언제까지 해주겟다 말만하구 그때가되어전화하면
전화꺼져잇구 어쩌다 연락되면 또 담주까지가되고
돈은미리받구선 이렇게 기다리게만합니다
이런경우 해결방법이 없나요??
제발좀갈쳐주세요~~~

쟌 오 님 답변 [법률상담] 답변일 9/17/2009 8:41:14 AM
You are certainly entitled to damages. Depending on the damage amount, including the lost of your invaluable marriage pictures, you could either sue in small claims court yourself or hire an attorney to sue in the higher court.