Q.콜렉션회사에 빚갚을때

지역California 아이디a**zona200****
제가 빚진것이 콜렉션 회사로 넘어갔는데
빚을갚을려면 어디로 갚나요?
콜렉션 회사인가요? 아님 원래 돈갚아야할회사에 갚나요?

쟌 오 님 답변 [법률상담] 답변일 2/1/2010 9:39:46 PM
You should go through the collection company. But don't pay the entire balance. They will always negotiate with you. You may pay only a small fraction of the entire balance. Best time to call them is towards the end of the month.