Q.교통티켓

지역New Jersey 아이디k**itee****
30년 넘게 운전하는 동안 처음으로 억울하게 티켓을 받았습니다
improper passing 으로 벌점이 4점이나 되는데
주변에서는 변호사를사서 코트에가서 벌점을 없에야 한다는데
그럴만한 여유가없는데 그냥벌금만내면 보험료가 많이 올라가는지 알고싶구요
또 너무 억울한데
코트날자에 코트이가서 어필을하면 어떻게되는건지 알고 싶습니다
알려주세요

쟌 오 님 답변 [법률상담] 답변일 4/25/2012 7:52:31 AM
You have couple of choices. First, you can pay the ticket and go to traffic school if you qualify (if you haven't gone to traffic school in the past 18 months). Second, contest the ticket and hope that the police officer won't show up to trial. The first court date is not the trial date. It is a date where you request for trial. You can also go online at lasuperiorcourt.org and set a trial date over the internet.