Q.judgement

지역California 아이디f**ur****
집사람이 creditn cardn judgement 가 3개잇는데, 그중하나가 은행잔고 $100여불을 인출해갓습니다. 은행구좌는 있어야생활을하는데, 제구좌에 돈도 빼갈수있나요? 집사람 혼지이름 구좌와, 공동구좌에 있는것을 인출헤갓습니다. 저혼자의 이름만있는 체킹구좌는요? 변호시님, 도와주세요. 졍말어렵습니다.

쟌 오 님 답변 [법률상담] 답변일 6/17/2012 8:50:37 AM
If there is a judgment against your wife, the creditor can take out money from her account and your joint account. They cannot take money out of your personal sole account. If paying the judgment is not possible, you may want to consider bankruptcy just for your wife.