Q.Property tax bill

지역California 아이디o**rthehill****

부동산으로는 유일하게 집한채가 있는데 이번에 property tax 가 너무 많이 나왔습니다.

세금액수를 재조정하여 줄여 달라고 카운티에 요청하고 싶은데 어떻게 하면 됩니까?

참고로 그 집은 세를 주고 가족은 딴곳에 rent하여 살고있는 중입니다.

김영산 님 답변 [주택/부동산] 답변일 11/26/2022 7:59:15 AM

 county assessor  < - - - 세금액수 재조정 요청

"How moving impacts the Homeowners’ Exemption :

If you move from the property, rent it, move permanently to an assisted living facility, or occupy your property as a secondary home, the property is no longer your primary residence and you no longer qualify to receive the benefit. "

김영산 [주택/부동산]