Q.학교 insecurities scholarship이 public charge 인가요?

지역California 아이디t**al8****

제가 학교 커뮤니티 칼리지에다니는데 이것저것 스콜라쉽어플라이하다가 laccd(la community college)에서 진행하는 insecurities food scholarship도 했어요 , 일도 안하게됬고 코비드중간에 지금도진행중이지만 다시 일을하긴했지만 불안해서 당분간 계속학교만다닐려고 해요.

아시다시피 영주권과달리 스콜라쉽프로그램이많이없어서 insecurities food가있길래  이것도 신청을했는데 150불이 더라구요 적다면 적은거지만 받으면좋운거니까 근데 푸드스탬프랑 그런거 public charge인데 이것도 그런건가해서요

이게 award가되서 제가 accept 하면 받는건데 하기전에 여쭈어 보고싶어요

Food Insecurities Scholarship - LACCD
Academic Year 2020-2021

This grant application is for LACCD students who food insecurities that compromise their ability to continue their studies or successfully engage in their classes. The Food Insecurity commitee will review application and select award recipients.

$150.00
IMPORTANT REQUIREMENTS AND DEADLINES FOR SCHOLARSHIP RECIPIENTS:
  • Accept this scholarship.
  • Submit your Thank You letter by clicking on the "Complete Thank You Letter" section below.
IF YOU DO NOT COMPLETE ANY OF THE ABOVE REQUESTS, YOUR SCHOLARSHIP AWARD WILL BE CANCELLED AND AWARDED TO ANOTHER STUDENT.

케빈 장 님 답변 [법률상담] 답변일 1/23/2021 1:23:32 AM

안녕하세요

장학금은 Public Charge 에 해당하지 않을듯 사료됩니다.

감사합니다.

케빈 장 [법률상담]

케빈 장