Q.아래 문장을 번역해주시기 바랍니다.

지역California 아이디c**lc******

Outdoor kitchens에 관한 설명입니다.

Blame it on evolutionary traits that have persisted since the days mammoth meat was seared over a bonfire, but many folks live to grill. The problem, from a financial standpoint, is when that love of outdoor cooking runs amok

회원 답변글
w**tefire081**** 님 답변 답변일 10/16/2011 5:46:51 PM
간단히 요점을 번역했습니다. 도움이 되면 좋겠습니다. 좋은 하루 되세요.

"맘모스 고기를 모닥불 위에서 구워먹던 때부터 계속되어 온 진화적 특정 때문인지 많은 사람들이 고기를 석쇠에다 굽는 것을 죽기살기로 좋아합니다. 문제는, 재정적 관점에서 볼 때, 야외에서 요리하는 그 열정이 날뛸 때 생기지요."
f**thillliquo**** 님 답변 답변일 10/19/2011 10:54:59 AM
whitefire 님, 답변에 정말 감사합니다. 못 들은 척 지나치는 게 보통 사람 심성인데 깊은 성의에 다시 한 번 고맙습니다.
c**9live**** 님 답변 답변일 10/19/2011 3:19:12 PM
In easy english, when somebody too much obsessed about grrilling, somebody don't mind about spending big money to buy very expensive grill tools. these trends could be seen through history.