Q.트래픽 스쿨 이수후 벌금 옵션

지역California 아이디yet****

안녕하세요.

온라인으로 $5불짜리 정도되는 곳에서 트래픽 스쿨 이수하였습니다. 그리고 벌금을 납부하려고 보니 아래 사진처럼 옵션이 여러가지 보이는데요. 첫번째 옵션(Pay and Close Your Ticket)이랑 세번째 옵션(Request Traffic School) 중에 어떤것으로 납부해야하는지요?

Your ticket qualifies for the following online transaction(s). Select the transaction you would like and click on the submit button.

Pay and Close Your Ticket - The amount due is $490.00 plus an online transaction fee of $5.00 will be added to this amount.
Enroll in a Payment Plan - Make an initial payment on $490.00. The initial payment will include a one time administrative fee of $35.00 and an online transaction fee* of $5.00.
Request Traffic School - The amount due is $554.00 plus an online transaction fee of $5.00 will be added to this amount. The traffic school due date will be 10/25/2021.
Request an Extension of the Due Date on Your Ticket - The extension date will be 10/25/2021.

Court Date Reservation for Arraignment Only - No Trials - Select a time preference below.
 AM    PM    Night Court    No Preference

서보천 님 답변 [자동차] 답변일 5/20/2021 10:17:04 PM
세번째입니다.

서보천 [자동차]

회원 답변글
h**chun**** 님 답변 답변일 5/20/2021 8:08:29 PM
세번째가 맞네요. 따지고 보면 5불짜리 트레픽스쿨이 아니라 10불짜리 온라인 트레픽스쿨이네요. 5불 수수료가 더해져서요.