Q.공군에서 장교로 근무 할수 있는 방법

지역Alabama 아이디k**mhe****
안녕하세요.
나이 만 18세, 여자이며, 12학년에 영주권자 (3년후 시민권 신청) 입니다
공군 장교로 임관 될수 있는 방법이 있는 지요?
공군 사관 학교, ROTC 등....
지금 방법이 없으면 3년후 시민권 취득후 시작 해야 하나요?.
답변해 주셔서 미리 감사 드립니다.

회원 답변글
c**o**** 님 답변 답변일 11/25/2011 1:31:59 PM
영주권자로 사관학교에 신청하실수 있습니다...
Authorized international students are exempt from this requirement. (영주권자 포함입니다)
4**ki**** 님 답변 답변일 11/25/2011 3:46:57 PM
2학년까지는 ROTC 할 수 있으나 그 이후는 시민권이 있어야 한다고 하네요.

"OH YEAH I UNDERSTAND that you have to be a us citizen to become an officer. but in the first 2 years of rotc you dont have to be a citzen right? only in your junior and senior years (the professional courses) do yu have to be a citzen right!?!

Anybody can take the first 2 years of ROTC.
BUT, to continue on in the Professional Officer Course (POC) for your final 2 years you have to be a US citizen to be commissioned"
y**n1**** 님 답변 답변일 12/7/2011 11:03:20 AM
You just need to become US Citizen while you are in ROTC (1-2학년).
If you don't have enough time in Green card holder (5 years) you can join the Reserve and get citizenship.
You can do both ROTC and Reserve same time.