Q.I-765 영수증

지역New York 아이디m**58****
영주권신청후, 영수증들을 받았습니다.
I-765도 신청같이하여서 영수증을 받았는데요.

As a reminder, if you have an underlying Form-140 that is approved or is still pending, you may request to change employers under INA 204(j) if your Form I-485 Adjustment applicationhas been pending for at least 180 days. In order to do so, you shouldsupplement the I-485 record of proceeding with documentation relating to the new job offer that forms the basis of the INA 204(j) portability request. For more information on how to requestto change employers and what information is required to supplement the Form I-485. please visit http://www.uscis.gov.

이렇게 쓰여있는데, 무슨 문제가 생긴건가요?

케빈 장 님 답변 [이민/비자] 답변일 4/6/2016 1:34:32 PM
안녕하세요

해당 내용은 스폰서 업체 변경시, i-485 접수후 180일이 지난 상태에서 신청이 가능하다는 내용이므로, 스폰서 변경을 하지 않으시거나 변경예정이 없으시다면 큰 상관이 없으시다고 사료됩니다.

감사합니다.

케빈 장 [이민/비자]

케빈 장
회원 답변글
m**58**** 님 답변 답변일 4/6/2016 1:39:55 PM
답변 너무 감사드립니다.

제가 영주권 신청후 약 10흘 뒤에 영수증들을 받았는데요.

아직 핑거프린트날짜 레터는 못받았습니다.

언제쯤 임시워크퍼밋카드와 여행허가증을 받을수 있나요?