Q.SF 50 이 무엇 인지요

지역California 아이디p**pc****
안녕 하세요
공무원 서치를 하다 보니
제출 서류 중에 SF-50 이라는것이 있는데
무엇을 의미 하는것 인지요..

답변 부탁 드리며 좋은 하루 되세요~

스티븐 안 님 답변 [유학/교육] 답변일 1/4/2010 8:56:15 PM
My apologies for no HanGul.

SF-50 is the personal record if you have been employed by the US Federal Government. It is your own record showing all employment history, including job starting/ending dates, salary, grade levels, promotions, etc.

For most positions, it is required to submit the SF-50 to prove you current employment status, and time in grade.

스티븐 안 [유학/교육>기타]

회원 답변글
d**akor**** 님 답변 답변일 1/4/2010 8:46:15 PM
SF-50 는 공무원 들에게 주는 월급정보와 어디에 일하는지 알려주는 서류입니다.
공무원이 아닌 분은 이서류가 없습니다.