Q.세금보고 싱글로 했어요

지역California 아이디d**gon****

maried seperate 인데 몇년동안 싱글로 장못 보고해왔는데 꼭 수정해야 하나요

김영산 님 답변 [연방사회보장국] 답변일 5/10/2021 9:17:07 AM

 Form 1040의 서명란 위에 적혀있는 작은 글씨를 보시면,

"Under penalties of perjury, I declare that I have examined this return and accompanying schedules and statements, and to the best of my knowledge and belief, they are true, correct, and compete. Declaration of preparer (other than taxpayer) is based on all information of which preparer has any knowledge."

"위증시 처벌을 받으며, 본인은 이 보고서와 수반되는 내용을 검토했으며 본인이 아는 한 진실하고 정확함에 선언합니다."

"Tax fraud carries a penalty of $250,000 and up to 3 years in prison.”

26 U.S. Code § 7206 - Fraud and false statements

https://www.irs.gov/pub/irs-utl/tax_crimes_handbook.pdf

김영산 [연방사회보장국]

회원 답변글
c**eca**** 님 답변 답변일 5/10/2021 7:37:49 AM
어려운 일이 아니니까 반드시 해야합니다.