Q.이게 무슨 뜻인가요?

지역Alabama 아이디r**tjd785****

Have you already filed for regular unemployment compensation and need ONLY to file for Trade Adjustment Assistance benefits?  If you were instructed to file a new benefit year claim, answer no.  If you answer yes, you are filing for TRA/TAA ONLY, not a new benefit year claim.

실업 급여 신청 중에 여기서 막혔습니다...

회원 답변글
D**gu**edpoe**** 님 답변 답변일 6/2/2020 1:33:40 PM
왜 이런 질문까지 받게됬는지 모르지만

Trade Adjustment Assistance benefits을 신청하려 한다면 regular Unemployment insurance( benefits)을 신청하지 말고 Trade Adjustment Assistance benefits만 신청하라.

대답은 Trade Adjustment Assistance benefits을 신청하려면 yes.
a new benefit year claim을 신청하는 거라면 No
라고 답해야 합니다.

a**xcki**** 님 답변 답변일 6/2/2020 1:33:42 PM
당신은 이미 정기적인 실업 수당을 신청했고 무역 조정 지원 혜택만 신청하면 되는 겁니까?
새로운 연도의 청구서를 제출하라는 지시를 받은 경우, "아니오"라고 답하십시오. 예라고 대답할 경우, 당신은 TRA/TAA만 신청하는 것이지, 새로운 연도의 청구서를 제출하는 것은 아니다.