Q.실업급여 13주 연장은 어떤 절차로 이루어 지는가요?

지역California 아이디j**122****

9월 말에 밸런스가 없어졌습니다

9월말에 certify한게 마지막 이었고 13주 자동 연장되면 중간 공백기간 없이

2주후에 바로 certify할수 있도록 edd 어카운터에 나오는지요?

회원 답변글
k**lyk**ly0**** 님 답변 답변일 10/11/2020 9:54:53 AM
EDS 에 보시면, Pandemic Emergency Unemployment Compensation (PEUC) provides an additional 13 weeks of payments if you’ve used all of your available UI benefits..., If you run out of benefits within the benefit year, we will automatically file a PEUC extension on your regular unemployment claim. A benefit year is the 12-month period from the start of your claim. You should also monitor your UI Online account for updates and to certify for benefit payments.....네, 자동으로 연장되며, 공백기간없이, 2주후에 바로 certify할수 있도록 edd 어카운터에 나옵니다. 금액도 먼저 UI 받을때와 같습니다....그리고, PEUC는 balance가 계속 0 으로 나옵니다...하지만 돈은 나옵니다~ ...California is now participating in the Lost Wages Assistance program. This will provide an additional $300 per week for people who receive at least $100 per week in unemployment benefits....또한 $300 (LWA) 도 california이면 현재 6주 까지 받으신분도 있습니다.