Q.Presidio Trust(Federal Job)

지역California 아이디g**opete****
안녕하세요제가 공무원 job을 알아보는 과정에 "Presidio Trust"란 곳을 알았는데, 이곳이 정확히 어떤 곳인지 아시는분 있으세요? 또 다른 공무원 들과 달리 해고를 한다고 들었는데 궁금하네요.인용구 올립니다..

The Presidio Trust Act gives the Trust more authority to establish its own human resources policies and procedures. Employment with the Trust is in the excepted service, rather than the competitive service. Under the Trust's establishing legislation, the Trust is authorized to appoint, compensate, and terminate employees without regard to the provisions of Title 5 or other laws related to the appointment, compensation, and termination of Federal employees. The Presidio Trust pays its employees based upon a pay banding system and does not have general schedule (GS) or wage grade (WG) positions.

답변 미리감사드려요 좋은 하루 되세요.

회원 답변글
y**n1**** 님 답변 답변일 3/3/2012 8:56:23 AM
미 연방정부에는 국무부, 국방부, 국토안보부 등등과 같은 대규모 Department들이 주축을 이루고, 거기에다가 어디에도 속하지 않은 소규모 독립 기관들이 있습니다. Presidio Trust는 이런 소규모 기관중 하납니다.

연방정부 대부분은 (80프로 이상) GS (혹은 WG) 라는 pay system을 사용하고 OPM이라는 기관에서 관리를 하는데에 반해, 작은 독립기관들은 자기네들이 직접 인사, 경리를 합니다.
그러기에 자기네들이 원하는 사람을 자기네들 규칙에 맞춰 뽑기도 하고 내보내기도 하는 거죠.

해고를 할수도 있다는 것이 규칙에 나와 있을 뿐 무분별하게 해고 한다는건 아닙니다.
해고는 이곳만이 아니고 대다수의 연방정부에서 규정을 두고 있습니다.
g**opete**** 님 답변 답변일 3/17/2012 11:54:13 AM
Thanks for your information, it gave me a more clear view of its process. ^_^.