Q.Edd 에서온메일 이거무슨말인지알려주세요

지역California 아이디T**al8****

NO BENEFITS ARE PAYABLE BECAUSE THE WEEK ENDING 02/05/22 WAS USED AS A WAITING PERIOD WEEK.
UNEMPLOYMENT COMPENSATION IS TAXABLE.  WHEN YOU CERTIFY FOR BENEFITS ONLINE, OVER THE PHONE OR BY MAIL, YOU MAY ANSWER A QUESTION WHICH ALLOWS YOU TO REQUEST FEDERAL INCOME TAX WITHHOLDING AT 10% OF YOUR PAYABLE AMOUNT.  YOU MAKE A NEW WITHHOLDING CHOICE ON EACH TIME YOU CERTIFY FOR BENEFITS.

이거무슨말인가요…?

회원 답변글
c**eca**** 님 답변 답변일 2/9/2022 5:23:35 PM
You must serve a one-week unpaid waiting period on your claim before you are paid UI benefits. The waiting period can only be served if you certify for benefits and meet all eligibility requirements for that week. Your first certification will usually include the one-week unpaid waiting period and one week of payment if you meet eligibility requirements for both weeks. Certify for benefits every two weeks to continue receiving benefit payments.
1월 31일 부터 EDD 급여에 해당하지만 첫주는 Unpaid 로하는 대기 시간이고 모든 것이 충족되었다고 보면 (1월 31일 부터 Certify 했다 하더라도 첫주는 Unpaid이고) 2월 6일 ~2월 12일 해당하는 기간을 시작으로 Pay될 것으로 사료됩니다.