Q.PPP 융자 해당 급여

지역California 아이디b**footbon****

안녕하십니까?

이번에 Paycheck Protection Program 융자를 신청하려고 하는데, 융자 금액을 정하는 Average Monthly Payroll 에 W-2 를 받는 직원에게 지불하는 급여만 포함되는지, 아니면 1099 을 발급하는 Independent contractor에게 지불하는 급여도 포함되는 지 알고 싶습니다.

감사합니다.

탈퇴한 전문가 님 답변 답변일 4/9/2020 3:39:57 PM

일단 S corp이거나 C-Corp 이실 경우에는 페이롤 서류를 요청 하기에  총 페이롤 금액을 가지고 대출 한도를 계산 하게 됩니다. 지난 12개월 페이롤 기록을 보고 최종 계산하게 된다고 하거나 혹은 2019 W-3, 941, 940 등을 요구하기에, 계산하는데 사용될것으로 예상됩니다.

즉 W-2만 포함될것으로 예상 됩니다.

밑에서 말하는 커미션(탕감되는 부분이 1099를 의미하는지, 보통 커미션같은 경우 W-2처럼 텍스를 제하고 페이되는경우도 있기에, 둘줄에 어떤것을 말하는지, 구체적인 설명이 없습니다. 개인적으로는 텍스를 미리 홀드 하고 페이하는 커미션으로 예상은 되나, 렌더에 물어보실수 있습니다.

탕감 방법은 추후 렌던에 탕감 가능한 비용으로 쓴 서류를 제출 하고 탕감 신청을 하셔야 합니다.

What can I use these loans for? You should use the proceeds from these loans on your:

  • ?  Payroll costs, including benefits;

  • ?  Interest on mortgage obligations, incurred before February 15, 2020;

  • ?  Rent, under lease agreements in force before February 15, 2020; and

  • ?  Utilities, for which service began before February 15, 2020.

    What counts as payroll costs? Payroll costs include:

  • ?  Salary, wages, commissions, or tips (capped at $100,000 on an annualized basis for each employee);

  • ?  Employee benefits including costs for vacation, parental, family, medical, or sick leave; allowance for separation or dismissal; payments required for the provisions of group health care benefits including insurance premiums; and payment of any retirement benefit;

  • ?  State and local taxes assessed on compensation; and

  • ?  For a sole proprietor or independent contractor: wages, commissions, income, or net

    earnings from self-employment, capped at $100,000 on an annualized basis for each employee.