Q.3번 불합격

지역California 아이디k**ks200****
필기시험 합격후 3번 드라이브 테스트에서 떨어졌습니다.
펄밋을 감독관이 가져갔는데 필기시험을 다시 보아야 하는 것인가요?

서보천 님 답변 [자동차] 답변일 9/22/2017 8:07:51 PM
세번 실기에 불합격하시면, 처음에 하셨던 것처럼 서류와 33불을 가지고 DMV에 가셔서 필기시험을 다시 치셔야 합니다.

서보천 [자동차]

회원 답변글
5**ea**** 님 답변 답변일 9/22/2017 5:02:58 PM
네.
• Pay a nonrefundable application fee. The fee is good for 12 months and allows you
to take the appropriate knowledge test(s) 3 times. If you fail the knowledge test or
driving test 3 times, your application will be void and a new application and fee
are required. This fee pays for both the instruction permit and DL, if you qualify
for both documents within the 12-month period. If the application expires, you
must resubmit documents, repay the application fee, and retake the required tests.