Q.뉴욕 trespass 티켓 질문입니다

지역New York 아이디w**kssajan****
1. 1년전에 어느 공공건물 에서 기물파손으로 어레스트 되서 코트에서 재판받고 추후에 다시나가서 재판받고 벌금형 으로 디스미스 및 벌금 좀내고 나왓습니다. 집행유에는 6개월됫고 6개월후 레코드는 삭제됫네요
그이후 법원에서 그 공공건물 에 접금금지 라고햇는데요

2. 그이후 1년후 재방문해서 공공건물 측에서 걸렷습니다.경찰이왓고 체포는 안당햇고 티켓을 주더군요 tresspass 라고 빨간종이주고 언제 코트 나오라고.
그저 공공건물에 접근만해서 걸렷습니다. 절도나 파손 아무행위안하고 cctv 로 경비들이확인후 경찰신고입니다.

3. 혹시 접금금지 명령 어겨거 티켓을 받고 재판에 나가면 무조건 벌금형일까요? 추방이나 이런것도 연류될까요?
티켓 써준 경찰말로는 잘하면 디스미스 아니면 몇백불 나온다고하는데 구금되거나 그런경우가잇나여?

4. 혹시 코트가는날짜 티켓에 적혀잇는데 연장하려고 하면 어딜가서 어떻게 연장해야될까요?

criminal trespass 처음입니다.

회원 답변글
s**rnof**** 님 답변 답변일 6/9/2019 4:29:20 PM
https://law.onecle.com/new-york/penal/PEN0140.10_140.10.html

“Trespass under New York Penal Law 140.05 is considered a "violation" instead of a criminal offense.
Under this statute, a person can be accused of Trespass when it is alleged that the person knowingly entered or remained, unlawfully in or upon premises.

A person is guilty of criminal trespass in the third degree when he knowingly enters or remains unlawfully in a building or upon real property. 의도적으로 건물에 불법으로 들어갔을 때 범죄 혐의로 판결을 받을 수 있습니다.

“그이후 법원에서 그 공공건물 에 접금금지 라고햇는데요”

Criminal trespass in the third degree: This is a class B misdemeanor. Regardless of criminal history, if you are convicted of a class B misdemeanor you could be sent to jail for up to 3 months; you may be ordered to pay a fine of up to up to around $250- $500 or you may get probation.

제3 급 불법 침입은B 급 경범죄입니다. 범죄 경력과 상관없이 B 급 경범죄로 유죄 판결을받은 경우 최대 90 일 이내의 징역을 선고받을 수 있습니다. 최대 벌금$250- $500을 내도록 명령받을 수도 있고 집행 유예를받을 수도 있습니다.

Although trespassing is often considered a frivolous offense, it is always good to consult with an experienced local attorney to identify your options before taking your next steps.

변호사와 상담하여 옵션을 확인하는 것이 좋습니다.

https://www.pinksummons.com/faq Frequently Asked Questions

https://www.avvo.com/legal-answers/i-just-got-a-appearance-ticket-for-trespass-in-a-p-899934.html

Reschedule your court date:
If you can't be in court on your scheduled court date, contact the duty counsel office well in advance of your court date. They may be able to help reschedule your appearance for an earlier date.

각 법원마다 자체 규칙 및 절차가 있으므로 정해진 법원 날짜에 법정에 출두하지 못하는 경우 법원 날짜 이전에 관할 법무 사무소에 문의하십시오. 더 일찍 날짜로 재조정 할 수 있습니다.”